• 10 letá
    historie
  • většina
    nábytku
    skladem
  • Možnost
    prohlédnout
    nábytek
  • Výhodné ceny
    od dovozce

Luxusní zahradní nábytek HIGOLD

Doprodej zásob!

Ohlédnutí za trendy kuchyní pro rok 2013

Ohlédnutí za trendy kuchyní pro rok 2013

 

 

Tak, jako se mění den za dnem, i trendy v oblasti kuchyní jsou rok od roku jiné. Blíží se konec roku 2013, který přinesl mnoho novinek a vychytaných prvků do naší kuchyně. Trendy, které nám přinesl pomalu končící rok, Vám nyní připomeneme a jsme zvědaví, s jakými novinkami přijdou návrháři a designéři v roce následujícím.

lcd obrazovka

Zdroj: Dům interiérového zařízení DIZ

Kuchyně ve vysokém lesku

Ten, kdo chce šik a elegantní kuchyni zároveň, vsadí jistě na povrchy ve vysokém lesku. Ty nejen, že působí vzdušným a přitom honosným dojmem, ale mohou se pyšnit také neskutečným množstvím barevných odstínů. Velice sympatická je také možnost nechat si zrenovovat dvířka skříněk na úpravu ve vysokém lesku, aniž by musela být zrekonstruována celá kuchyně.

Přírodní materiály

Kontrasty vždy přitahovaly pozornost. Věřili byste, že i ke kuchyni ve vysokém lesku se hodí masivní dřevěná deska? Právě dřevěné desky jsou hitem letošního roku, tak jako další desky z přírodního materiálu – kámen, beton nebo křemen. Tyto desky jsou vysoce funkční a hlavně estetické. Přírodní materiály ovšem bývají drahé, a proto pokud chcete ušetřit, zvolte materiály, které ty přírodní dokonale imitují.

Dotyková baterie

Naprostým hitem jsou pro zákazníky dotykové baterie. Dotykové baterie jsou ohromně praktické, vysoce hygienické a úsporné. Jejich hlavní výhodou je ovšem nadčasový design. Pro moderní domácnost se stala tato baterie naprosto nepostradatelnou.

LED osvětlení

Velice stylové, energeticky úsporné a nejuniverzálnější alternativa domácího osvětlení. Je populární nejen v kuchyních, ale také koupelnách, terasách či kdekoliv jinde. Tzv. LEDky se stanou perfektním doplňkem každé moderní kuchyně.

Skleněné plochy

Sklo je praktické a stylové. Nelze se tedy divit, že je v moderních interiérech stále žádanější a populárnější. Sklo je velmi hygienické, dobře se udržuje, skleněné prvky navíc projasní a prozáří prostor a dodají na dojmu svěžesti a lehkosti. Nabízí se k použití do skříněk, skleněných polic, barů, ale číslem jedna se stala skleněná deska rámující okolí kuchyňské pracovní plochy, a tím chrání před poškozením a nečistotami.

detail skleněné desky a obkladů

Zdroj: Dům interiérového zařízení DIZ

Hluboký dřez

I tak malý detail, jako je dřez, změní vzhled celé kuchyně na míru. Dominantou kuchyně se staly hluboké dřezy, které můžeme vidět například v profesionálních kuchyních v restauracích. I materiál dřezu je pro výsledný efekt důležitý. Velice efektivně působí například hluboké dřezy z kamene, keramické nebo granitové.

Mix barev a povrchů

Tatam jsou doby, kdy býval každý kus nábytku v kuchyni sjednocený, se stejnou barvou a povrchovou úpravou. Letošním hitem jsou veselé a netradiční kombinace barev i různých povrchů. Tím docílíme dynamického a živého dekoru, ale hlavně vpustíme do naší kuchyně hravost.

Vestavěné spotřebiče

Že by byly vestavěné spotřebiče trendem až nyní? Jistě, že ne. Vestavěné spotřebiče jsou na výsluní již nějakou dobu, avšak dnešní moderní kuchyně počítají také s vestavěnými kávovary, odkapávači na ovoce, grilem…

Minimalismus

Velice populární jsou jednoduché a minimalistické designy. Jsou totiž vzdušné a působí velice čistým dojmem. Díky jednoduchým liniím působí kuchyně nadčasově, organizovaně a hlavně upraveně. Stále větší oblibě se těší tzv. skandinávský styl.

Mosazné kohoutky

Posledním trendem, který ovlivnil prvky v kuchyni, jsou mosazné kohoutky, které se vyznačují svojí elegantností a díky všestrannosti se stanou chloubou také ve Vaší kuchyni, bez ohledu na typ kuchyně, styl zařízení či použité barvy. Upozorňujeme, že mosaz je náročnější na údržbu, ale jejich kouzlo je naprosto nezaměnitelné.

 

Post new comment


Enter the code from the image above

Zesshan commented:

jeej ta baretka je zlate1:) Je to skf4r ako takfd hredbik :DKre1sna farba. Nikdy som nič nelmaa v takej farbe...mhmm... možno nabudface. Ale kre1sne fotky :) http://pzrzuaoyfh.com [url=http://lnjnfv.com]lnjnfv[/url] [link=http://fpklfmj.com]fpklfmj[/link]

Fats commented:

Posts like this brghiten up my day. Thanks for taking the time.
Výdejní místo A-PROMAX s.r.o.
K Žižkovu 9, Velkoobchodní areál Vysočany, 190 00 Praha 9

(Schůzka po telefonické domluvě. Na uvedené adrese není prodejna, ale jsou pouze sklady)
© 2010-2024 A-PROMAX s.r.o. | Všechna práva vyhrazen | Copyright |