• 10 ročná
    história
  • väčšina
    nábytku
    skladom
  • Možnosť
    prezrieť
    nábytok
  • Výhodné ceny
    od dovozcu

Luxusný záhradný nábytok HIGOLD

Dopredaj zásob!

Jaké jsou výhody nábytku z umělého ratanu? Investujte do kvality

Jaké jsou výhody nábytku z umělého ratanu? Investujte do kvality

Nesporné kvality nábytku z umělého ratanu jsou v dnešní době všeobecně známy, avšak neuškodí si je připomenout zejména v případě, zařizujete-li si byt nebo zahradu. Proč dát přednost právě umělému ratanu?

Umělý ratan jako materiál budoucnosti

Tento material je vhodný jak pro výrobu stolů, křesel nebo zahradních lehátek, tak celých nábytkových sestav, kterými si kompletně vybavíte dům i zahradu. Polyethylenové vlákno, ze kterého je umělý ratan vyráběn, se vyznačuje vysokou pružností, pevností a odolností vůči vlhkosti i UV záření. Navíc je umělý ratan zcela netoxický, plně recyklovatelný a škůdci i plísně se mu vyhýbají velkým obloukem.

Ideální do zahrady

Sháníte-li interiérový nebo exteriérový nábytek, který kromě moderního designového vzhledu vyniká nízkou hmotností, dlouhou životností a bezúdržbovostí, dejte tedy přednost nábytku z umělého ratanu. Z těchto důvodů je velmi vyhledávaným materiálem do zahrad a jiných exteriérů, protože je velmi odolný vůči povětrnostním vlivům.

Hliník nezestárne

Další nespornou výhodou je hliníková konstrukce, kterou naleznete v každém kvalitním nábytku z umělého ratanu.Ta při běžném užívání vydrží dlouhá léta a nezaznamenáte na ní známky poškození. Hliník je jedním z nejpevnějších materialů, který je navíc velmi lehký, takže ratanový nábytek snadno přenesete.

Kvalita od ověřeného prodejce

Narozdíl od přírodního ratanu je umělý ratan pružnější, pevnější a vhodný na zahradu a otevřené prostory. Na zahradě vám nevybledne ani po letech, neloupe se, nepraská a hliníková konstrukce nerezne. Jestliže vás článek přesvědčil o tom, že vaše domácnost se bez umělého ratanu neobejde, inspirujte se na našich stránkách, kde můžete vybírat mezi tím nejkvalitnějším sortimentem.


 

Post new comment


Enter the code from the image above

Výdajné miesto A-PROMAX s.r.o.
K Žižkovu 9, Velkoobchodní areál Vysočany, 190 00 Praha 9

(Schôdzka po telefonickom dohovore. Na uvedenej adrese nie je predajňa, sú tu iba sklady.)
© 2010-2024 A-PROMAX s.r.o. | Všetky práva vyhradené | Copyright |