• 10 ročná
    história
  • väčšina
    nábytku
    skladom
  • Možnosť
    prezrieť
    nábytok
  • Výhodné ceny
    od dovozcu

Luxusný záhradný nábytok HIGOLD

Dopredaj zásob!

Víte, kdy dát přednost umělému ratanu před přírodním? Známe odpověď

Víte, kdy dát přednost umělému ratanu před přírodním? Známe odpověď


Nábytek vyrobený z umělého ratanu je v českých domácnostech čím dál tím oblíbenější pro jeho dlouhou životnost, snadnou údržbu, vysokou odolnost a originální vzhled. Od přírodního ratanu ho mnohdy ani nerozeznáte a přesto se dá nakoupit za velmi rozumnou cenu. Kdy dát přednost umělému ratanu před přírodním?

Umělý ratan ideální na zahradu

Po nábytku z umělého ratanu doporučujeme sáhnout v případě, že zařizujete zahradu nebo terasu, kde bývají nábytkové sestavy vystaveny náročnějším povětrnostním podmínkám. Zde má umělý ratan jednu obrovskou výhodu oproti přírodnímu – obstojí při krutých mrazech, deštích i intenzivnímu slunečnímu záření, zatímco přírodní časem zaznamená určité známky poškození.

Umělý ratan vyžaduje minimální péči

Umělý ratan je navíc velice snadno omyvatelný, takže z něj jednoduše a rychle odstraníte znečištění, ke kterému ve venkovním prostředí dochází podstatně častěji než doma v obýváku. Přírodní ratan je nutné přikrývat plachtou, což u umělého není nutné. Veškerý nábytek, který najdete v e-shopu www.nabytek-ratan.cz, nevyžaduje téměř žádnou údržbu.
Zahradní nábytek z umělého ratanu navíc vypadá velmi stylově a moderně, na rozdíl od nevzhledného plastového nábytku nebo nepohodlného a těžkého hliníkového nebo nerezového. Nehledě na to, že za umělý ratan zaplatíte výrazně nižší cenu, přestože se od nábytku z přírodního ratanu liší pouze nepatrně.

Dejte přednost kvalitě v uznávaném e-shopu s ratanovým nábytkem

V našem e-shopu www.nabytek-ratan.cz pořídíte nábytek z umělého ratanu různých barev a tipů, a to vše velmi levně. Pokud si stále nejste jisti, zda vybrat přírodní nebo umělý ratan, rádi vám předvedeme všechny výhody nábytkových sestav z umělého ratanu.


 

Post new comment


Enter the code from the image above

Výdajné miesto A-PROMAX s.r.o.
K Žižkovu 9, Velkoobchodní areál Vysočany, 190 00 Praha 9

(Schôdzka po telefonickom dohovore. Na uvedenej adrese nie je predajňa, sú tu iba sklady.)
© 2010-2024 A-PROMAX s.r.o. | Všetky práva vyhradené | Copyright |