• 10 letá
    historie
  • většina
    nábytku
    skladem
  • Možnost
    prohlédnout
    nábytek
  • Výhodné ceny
    od dovozce

Luxusní zahradní nábytek HIGOLD

Doprodej zásob!

Umělý ratan správnou volbou pro terasu i zahradu. Dejte šanci moderním materiálům!

Umělý ratan správnou volbou pro terasu i zahradu. Dejte šanci moderním materiálům!


Chystáte se na nákup zahradního nábytku a zvažujete, jaký typ a materiál vybrat? Ratan, dřevo nebo kov? Máte zvolit spíše přírodní materiál jako je teakové dřevo a přírodní ratan nebo jsou i jiné možnosti? Přírodní materiály jsou odolné a nábytek z nich je nejen krásný, ale při správném zacházení Vám bude dobře sloužit dlouhá léta. Přesto si v posledních několika letech začíná získávat čím dál větší pozornost nábytek z umělého ratanu, který je nejen krásný, ale nevyžaduje téměř žádnou péči.

Chytré řešení, pro venkovní sezení

Obliba nábytku z umělého ratanu pro venkovní použití roste každým rokem. Střídání ročních období, vysoké výkyvy teplot a vlhkosti vzduchu jsou náročné podmínky, a proto vznikl odolný materiál - umělý ratan, který je svými vlastnostmi vhodný jak pro interiérové, tak zejména venkovní použití.

Umělý a přesto ekologický a krásný

Umělý ratan, vyrobený z polyethylenu, je kromě vynikajících užitných vlastností také ekologický, protože je stoprocentně recyklovatelný. Pozadu za přírodním ratanem nezůstává umělý ratan ani z estetického hlediska. Vybrat si můžete z široké škály povrchových úprav, odstínů barev a tloušťky vláken, které jsou téměř k nerozeznání od přírodních.

Kvalitní zahradní nábytek z umělého ratanu je propracovaný do posledního detailu a splňuje i vysoké nároky na současný design. Zahradní nábytek v moderním pojetí už není jenom lavice nebo židle a stůl, trendem jsou prostorné a pohodlné sedací soupravy, velkorysá křesla a jídelní sety. Pohodlí domova tak můžete přenést i ven a plnohodnotně si užít jarní a letní dny na zahradách, terasách a balkonech nebo chalupách.

Umělý ratan má výdrž

Umělý ratan je dlouhodobě odolný povětrnostním vlivům a může být bez problémů venku po celý rok aniž byste ho museli uklízet a starat se o něj. Polyethylenová vlákna jsou odolná nejen proti dešti, větru a mrazu ale i proti intenzivnímu slunečnímu záření. Nábytek z umělého ratanu vydrží rozpětí teplot od -25 do +75 stupňů.  Ve skutečnosti je životnost zahradního nábytku z umělého ratanu delší než například klasického dřevěného zahradního nábytku. Kvalitní nábytek z umělého ratanu nemusíte ošetřovat pomocí olejů ani jiných přípravků. Navíc je nábytek z umělého ratanu ve srovnání s dřevěným nábytkem mnohem lehčí, takže ho můžete bez problémů přemístit. 

Sedět v suchu nebo na mokrém?

Součástí pohodlného nábytku je i vhodné polstrování. Pokud chcete nábytek používat především na zahradně nebo terase, měly by být i polstry a polštáře odolné zejména vodě a vlhku. Bavlněné polštáře jsou sice příjemné, ale při venkovním použití náchylné k plesnivění. Moderní zahradní nábytek má polstry a potahy odolné proti UV záření, vodě a vlhku. 

Moderně, pohodlně a bez starostí

Umělý ratan, je-li o něj správně pečováno, Vám může vydržet velmi dlouho. Když je potřeba, stačí ho jednoduše omýt vlažnou mýdlovou vodou a je odolný proti plísním a rzi.
Umělý ratan je  moderním trendem v nábytku. Splňuje vysoké nároky na kvalitu, odolnost a design .

Zahradní nábytek z umělého ratanu se zabydlel již na mnoha evropských zahradách, balkonech a terasách a své místo jistě najde i na těch českých.


 

Post new comment


Enter the code from the image above

Výdejní místo A-PROMAX s.r.o.
K Žižkovu 9, Velkoobchodní areál Vysočany, 190 00 Praha 9

(Schůzka po telefonické domluvě. Na uvedené adrese není prodejna, ale jsou pouze sklady)
© 2010-2024 A-PROMAX s.r.o. | Všechna práva vyhrazen | Copyright |