• 10 letá
    historie
  • většina
    nábytku
    skladem
  • Možnost
    prohlédnout
    nábytek
  • Výhodné ceny
    od dovozce

Luxusní zahradní nábytek HIGOLD

Doprodej zásob!

Nesporné výhody umělého ratanu: Nebojte se umělých materiálů

Nesporné výhody umělého ratanu: Nebojte se umělých materiálů

Přírodní ratan je velmi oblíbeným materiálem při výrobě jednotlivých kusů nábytku i celých nábytkových sestav, avšak jeho umělá varianta skýtá ještě další výhody, které dodají vašemu interiéru nebo exteriéru nádech opravdového luxusu za rozumné ceny. Proč dát přednost nábytku z umělého ratanu?

Zdravotně nezávadný

Umělý ratan neboli polyratan se vyrábí z vláken polyetylenu, který je při běžném užívání nábytku našemu zdraví zcela neškodný. Vzhledově je téměř k nerozeznání od přírodního ratanu, což zaručuje, že vaše domácnost bude stále vyvolávat dojem přepychu i pohodlí.

Odolný vůči povětrnostním vlivům

Materiál, který tvoří základ umělého ratanu, je vysoce odolný vůči vodě i UV záření, proto je tento nábytek jedním z nejoblíbenějších druhů zahradního nábytku. Ani při dlouhodobém působení slunečních paprsků, mrazu nebo dešťových kapek nevybledne ani nepopraská.

Šetrný k životnímu prostředí

Navíc je polyratan kompletně recyklovatelný, což jistě potěší ochránce životního prostředí. Bude vám ovšem sloužit dlouhá léta, takže o tomto kroku nemusíte při jeho pořizování vůbec uvažovat, a to přestože je téměř bezúdržbový. Stačí ho občas otřít vlhkým hadříkem.

umělý ratan je zdravý zcela neškodný

Snadno přemístitelný

Na rozdíl od nábytku z jiných materiálů má umělý ratan velice nízkou hmotnost. Ač jsou vlákna, ze kterých je vyroben, nesmírně pevná, nebudete mít prakticky žádný problém při jeho stěhování nebo přesouvání z místa na místo.  

Dejte přednost kvalitě

Přesvědčil-li vás tento článek o nezanedbatelných kvalitách nábytku z umělého ratanu, neváhejte navštívit naše a zařiďte si vaši zahradu nebo interiér domu kvalitním ratanovým nábytkem. Rozšiřte řady našich spokojených zákazníků!

 

Post new comment


Enter the code from the image above

Výdejní místo A-PROMAX s.r.o.
K Žižkovu 9, Velkoobchodní areál Vysočany, 190 00 Praha 9

(Schůzka po telefonické domluvě. Na uvedené adrese není prodejna, ale jsou pouze sklady)
© 2010-2024 A-PROMAX s.r.o. | Všechna práva vyhrazen | Copyright |