• 10 letá
    historie
  • většina
    nábytku
    skladem
  • Možnost
    prohlédnout
    nábytek
  • Výhodné ceny
    od dovozce

Luxusní zahradní nábytek HIGOLD

Doprodej zásob!

Umělý ratan: nábytek, který jen tak nezničíte!

Umělý ratan: nábytek, který jen tak nezničíte!

Chcete si vybavit dům se zahradou ratanovým zahradním nábytkem, ale máte strach, že se působením vlhka zničí? S umělým ratanem se nemusíte obávat o životnost vašeho nábytku, pokud ho neodnese tornádo, odolá všemu.

K nerozeznání od přírodního ratanu

Polyratan neboli umělý ratan je dokonalou imitací přírodního ratanu, který má navíc tu výhodu, že je dokonale odolný vůči vlhku i slunečnímu záření. Vyrábí se z látky zvané polyetylen, která je netoxická a umožňuje kompletní recyklaci nábytku.  

Nespornou předností polyratanu je jeho dlouhodobé uskladňování venku, takže ho můžete s klidným svědomím používat na vaší zahradě. Umělý ratan nebledne, ani když je dlouhodobě vystavován prudkému slunečnímu záření, nemění tvar ani při zhoršených povětrnostních podmínkách a silném dešti.

Polyratan vydrží vše

Jeho velmi nízká hmotnost a vysoká pevnost zaručuje, že se na nábytku časem nezačnou dělat praskliny a nebude se loupat, což může hrozit u ostatních materiálů. Dá se říci, že je umělý ratan v podstatě nezničitelný. Vyberte si ze široké škály polyratanového nábytku do interiéru i na zahradu na www.nabytek-ratan.cz.

Logicky tedy polyratan nevyžaduje téměř žádnou údržbu.  Běžné nečistoty od tekutin nebo jídla odstraníte vlhkým hadříkem nebo proudem vody. Přes zimu by bylo vhodné nábytek preventivně umístit pod střechu nebo přikrýt plachtou.

Květináče odolné škůdcům

Kromě zahradního nábytku můžeme umělý ratan používat také ve formě dalších zahradních doplňků, jako jsou například květináče nebo truhlíky.  Jejich obliba rychle vzrůstá právě díky tomu, že je můžete nechat po celý rok na balkóně nebo zahradě, a navíc jsou odolné vůči škůdcům a plísním.

Kvalitní nábytek z umělého ratanu seženete u nás

Polyratanový nábytek nemusí zdobit pouze vaši zahradu – perfektně zapadne i do vašeho bytu nebo domu. Na našich stránkách nabízíme celé soupravy nábytku z umělého ratanu, nábytek do koupelny, na zahradu nebo obýváku.

 

Post new comment


Enter the code from the image above

Výdejní místo A-PROMAX s.r.o.
K Žižkovu 9, Velkoobchodní areál Vysočany, 190 00 Praha 9

(Schůzka po telefonické domluvě. Na uvedené adrese není prodejna, ale jsou pouze sklady)
© 2010-2024 A-PROMAX s.r.o. | Všechna práva vyhrazen | Copyright |